Watermarilyn

Alla inlägg under augusti 2011

Av Marilyn - 7 augusti 2011 23:11

Igårkväll bestämde jag mig för att springa på morgonen före jobbet.

Jag som normalt sett är världens m o r g o n - s e g i s.....alltså verkligen en übertrött människa på morgonen!

Ställde ändå klockan på 06.20 en söndagsmorgon (whuaau!) och vred upp volymen på alarmet extra mycket! (har en Depeche Mode-låt som väckningssignal för tillfället)

Klockan ringer och jag maaaaaaasar mig upp ur sängen, drar på mig träningskläder och mina älskade skor (all kärlek till löpskorna, de håller mina ben och fötter friska! ♥♥♥) och ger mig ut...

Jag lovar att det var rätt tomt ute, men vilken känsla! Underbart!

Är så sjukt glad över att jag faktiskt orkade mig upp!





Blev 8km innan jag var tvungen att springa in och duscha.




Åt havregrynsgröt till frukost, med linfrön i. Mättande och så gott. Behöver inte ens söta med socker, utan kanel räcker finfint!



Kvällen bjöd på hembakad krusbärspaj med vaniljsås och vit choklad.. hej kom och hjälp mig? Men jag kan inte tacka nej, för det bara går inte! (är jobbigt att inte bo själv)

Men jag sprang ju faktiskt imorse,

och jobbade sen 10 timmar.....

kanske inte är så farligt ändå...

eller...

vet inte...

jag kanske behöver springa imorgon också...

ja det behöver jag nog...

fast det är riktigt jobbigt att försöka smita ut innan mamma vaknat..

För jag orkar inte alltid höra tjat och gnat om min träning och mat.. låt mig sköta mig själv... typ....


   

Av Marilyn - 5 augusti 2011 21:21

Gick upp tidigare imorse! Tog min löprunda!

Började med att ta 2st BURN och sköljde ned med pepsi max, och sen gav jag mig ut.. vilken känsla.

Första 5km var tunga, men sen flög jag fram, sprang riktigt snabbt, susade genom skogen!

Sprang 11km, helt okej! Hade kunnat fortsätta några till, om det inte vore för att jag skulle till jobbet.



Efter springturen tog jag 4 glas pepsimax och drog till jobbet. kändes NICE!




Rovdjur vs. Bytesdjur i spåret:


Fick syn på en bull/godis/matälskare med lite väl mkt handtag runt midjan harva runt en bit framför mig.

Fascinerades av hur fettet gungade, hon hade en röd topp på sig.

Jag kände mig som ett rovdjur, en jägare, på jakt efter sitt byte, och började jaga ikapp.

Efter en rätt kort stund delade sig vägen i 2 delar, och jag susade om tjockisen i kurvan med fart och fläkt! WROAR! Mission Accomplished!

Nästa byte var också en matälskare, klädd i svart, som om det skulle hjälpa liksom... I backen började hon gå, och jag kände mig nästan lite besviken över att det blev så enkelt att susa om, medan det sved till ordentligt i rumpan av uppförsbacken...


(Normalt sett brukar det vara jag som blir omsprungen, typ av gamla tanter och gubbar och sånt, och jag tänker alltid att dom blir hur glada som helst när dom springer om en ung, pigg ungdom ha ha) Jag brukar oftast undvika att springa på ställen där jag kan bli "jagad", för det är verkligen det värsta som finns, att nån flåsar en i nacken, som ett bytesdjur känner man sig, och helt sämst för att man inte orkar springa snabbare.


Idag är jag helt övertygad om att det var BURN som kickade in där efter en stund och gjorde att jag kände mig som världens Duracellkanin... !


 


Av Marilyn - 5 augusti 2011 00:03

Planen för morgondagen är att gå upp tidigt, ta 2st BURN och ta en springtur på iallafall 1 mil! Var 2 dagar sen jag var ute, om då blev det bara 5 km....! aj aj aj, känns inte riktigt okej!


Efter det kan jag gå hem och ta en kopp kaffe och lite yogurt, brukar ändå aldrig vara hungrig efter att jag sprungit. Härligt att ta kaffe och en dusch och sedan klä sig, man känner sig så ren och lätt när man tränar på morgonen innan man ska till jobbet/skolan.



Jag har stått och lagat mat ikväll, för första gången på typ flera veckor, om man undantar panik-omeletten jag gjorde igår.

Fick sån sjuk nojja över att jag inte får i mig tillräckligt med protein, eftersom jag inte äter kött och så..så jag slängde ihop en omelett och tog en vitamintablett....

Men jag gjorde iaf en böngryta ikväll, som innehåller superlite kalorier, men det absolut bästa med den är att den är grym som matlåda när man äter med massa folk! (vilket jag ju gör) För det ser så himla matigt ut, men jag har räknat på det, och det är försvinnande lite kcal i!

Så folk håller inte på och undrar massa när man har den med sig. Folk kan ju sitta och banta med sina nutrilett bäst dom vill, men om jag skulle göra det... jaja, kommentarer, kommentarer....




Juste, måste visa er min hårborste någon dag också... mängden hår jag tappar är inte av denna värd! uheä!

Av Marilyn - 4 augusti 2011 23:54

        
 


Aktuellare bilder, endast några dagar gamla...

Av Marilyn - 4 augusti 2011 22:34

Har haft stegräknare på mig på jobbet för några dagar sen, den visade att jag går runt 10.000 steg på en dag, vilket ju är ganska bra ändå! Och då ör inte allt lyftande och släpande inräknat.




En annan kul grej var att två kollegor på jobbet stod och snackade, och nör jag kom fram utbrister den ena "vi stod just och pratade om hur snygg du är i de där jeansen, snälla snurra ett varv så vi får se igen" Alltså inte på ett sarkastiskt vis då...

en av dem försöker faktiskt gå ner i vikt mha Nutrilett-shakes, he he




Måste bara passa på att tipsa om en bra grej jag har börjat handla: Nämligen lättmjölk som är extraberikad med Kalcium och D-vitamin. Måste vara rena Ana-drycken. Precis det som man behöver extra av, speciellt kalcium! Asbra! Köp idag =)



Såhär säger Arlas hemsida om mjölken:

 


"Arla Lättmjölk är en mjölk för dig som i vanliga fall inte dricker så mycket mjölk, men som ändå vill få i dig tillräckligt mycket med nyttigheter.

Den är berikad med extra kalcium och D-vitamin och passar för konsumenter i alla åldrar. Tjejer behöver en hel del kalcium för att göra skelettet starkare (bäst resultat tillsammans med motion, förstås!) för att minska risken för benskörhet och urkalkning. Behovet är extra stort när man är gravid eller ammar.

Och det är inte helt lätt att få i sig allt kalcium med maten!
Precis som all mjölk innehåller denna Lättmjölk  hela 14 av de 18 viktigaste mineralerna och vitaminerna, plus extra tillskott av kalcium och D-vitamin!

En mager och helt oslagbart nyttig mjölk, god bara som den är, eller i kaffet, till maten, på flingorna och till gröten."

Av Marilyn - 2 augusti 2011 20:42

Nu har jag äntligen kommit igång med träning =) känns så himla skönt! Idag var jag rätt seg, men gav mig ändå ut på en 5 km:ers runda, med 1 km uppvärmning och 1 km cool down. Maten idag har varit helt okej, till frukost blev det 1,5dl naturell lättyogurt + kaffe, till lunch blev det tomat, champinion, sallad och lite paprika + lite fetaost, och till middag har jag tagit en omelett på 2 ägg (kände att det var dags att fylla på med lite protein) och 4 finn crisp.




Igår sprang jag min första mil på 5 veckor... så stört härligt att komma hem efteråt.. men jag däckade verkligen ihop, somnade kl. 8.

Maten igår var katastrof, fast bra också.

  • Till frukost blev det lite yogurt,
  • till lunch en Celcius

och sen hände det ju jobbiga grejer...

Nämligen så hade mamma köpt en chokladkaka (Helnöt 200g) dagen innan och frågade om jag ville ha...

Jag kunde inte tacka nej kände jag, för jag har gjort det så många gånger nu, och hon har verkligen börjat tjata och undra över mina matvanor.

Problemet som jag har är ju att när jag väl släppt kontrollen, är det helt omöjligt att sluta. Så jag åt upp typ allt utom 2 rader.


Men saken är den, att jag typ skäms när jag äter det, så jag ville inte att det skulle synas, så  dagen efter gick jag till affären efter jobbet och köpte en ny chokladkaka och bytte ut mot den som nästan var slut i kylen (bröt bort 2 rader innan, så det såg ut som att jag bara tagit 2 rader) Planen var att slänga den jag bytte ut + de två raderna jag bröt av, men planen fullföljdes ju såklart inte, utan jag åt upp det istället (vilket inte var så konstigt egentligen eftersom jag inte ätit mer än 1dl yogurt tidigare på morgonen) Men jättebra verkligen, då blir man så stolt över sig själv, när man typ lever på MARABOU?! så jag stack ut och sprang 1 mil, och sen när jag kom hem drack jag bara lite proviva-juice och somnade.




Imorse vågade jag mig också upp på vågen, som var ganska så snöll.





52,1 kg! vilket ger ett BMI på exakt 18! Whohoo, snart på 17 igen =)






Kändes helt okej, det går nedåt iallafall... men det är ju så när man springer, mkt lättare! =)





När jag var ute idag såg jag mig själv i ett skyltfönster, ångest och panik, ville bara börja gråta, jag ser hemsk ut. Jag har pinnar till ben och armar, och ser typ helt överviktig ut runt magen, det är katastrof... Fattar inte varför jag måste se ut som en tjockis-padda!


Nu måste jag verkligen lägga i en högre växel...



Har just kollat på Supersize vs. Superskinny... BÄST! Jag är typ besatt av tjockisar, tjockisskämt, och tjockisTV....

     



Why cant this be me?


Presentation


✯ Längd: 170 cm
✯ Målvikt: 49 kg

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards